Magnesium en eczeem, psoriasis, acné. Magnesiumolie ondersteunt de huid.

Magnesium en Eczeem, psoriasis, acné

eczeem, psoriasis, acné en magnesium

Magnesium en eczeem, psoriasis, acné

Eczeem is een verzamelnaam voor groot aantal huidaandoeningen

Magnesium en eczeem, psoriasis, acné. Eczeem is een verzamelnaam voor een groot aantal verschillende huidaandoeningen die maar zeer ten dele wat met elkaar te maken hebben, en van vele vormen is de oorzaak nog maar slecht bekend. De meeste, maar niet alle, eczemen jeuken, maar lang niet alle jeukende aandoeningen zijn eczeem. Andere veelvoorkomende symptomen zijn: roodheid, schilfering. Vaak ook bultjes, soms blaasjes. Juist het tegelijk voorkomen van meerdere symptomen past bij eczeem.

Magnesium en eczeem, psoriasis, acné

Psoriasis

Psoriasis (psoriasis vulgaris) is een chronische auto-immuunziekte, gekenmerkt door een versnelde deling en verminderde rijping van hoorncellen in de opperhuid. Omdat de cellen niet normaal uitrijpen is ook het afschilferen verstoord, waardoor lokaal sterke afschilfering van huidschubben op de aangedane plaatsen plaatsvindt. Hoewel psoriasis vooral tot uiting komt in de huid, is het niet primair een huidprobleem, maar een ontregeling van het immuunsysteem. Magnesium olie op de huid aanbrengen kan een heel goede oplossing zijn.

Acné

Acné is een verzamelnaam van enige, onderling verschillende huidaandoeningen, die alle te herkennen zijn aan het optreden van puistjes. Acne vulgaris of jeugdpuistjes komt het meest voor op de schouders, armen, nek en gezicht en berust op een overmatige productie van talg, waardoor mee-eters ontstaan. In deze verstopte en uitgezette talgkliertjes bevindt zich de bacterie Propionibacterium acnes die prikkelende stoffen produceert en ontstekingsverschijnselen oproept.
Rode knobbeltjes verschijnen, die na infectie met Staphylococcus aureus ook etterige puisten en abcessen op gezicht en vooral op de rug kunnen vormen.

Acne begint ongeveer bij het intreden van de puberteit.
Mannen hebben, als ze acne hebben, dit vaak veel heftiger dan vrouwen.

De overmatige talgproductie wordt namelijk gestimuleerd door de mannelijke hormonen (androgenen).Onderzoeken tonen het verband aan tussen een chronisch magnesiumtekort en eczeem, psorias acné en andere huidproblemen.

Magnesiumolie

Gezond & fit met Himalaya magnesium

Goed voor lichaam en geest 

Magnesiumolie en eczeem, psoriasis, acné

Magnesium en eczeem, psoriasis, acné. Magnesium wordt ook wel het best bewaarde geheim tot gezondheid en verjonging genoemd en draagt zeker bij tot een gezonde huid. Magnesium is een uitstekend ondersteunend middel tegen psoriasis, eczeem, acné en andere huidklachten. Het heeft een bewezen werking op de verjonging en het herstel van de huid.

Bij schimmelvoeten, eczeem, psoriasis of andere huidklachten zal een magnesium lig- of voetenbad zeker verlichting geven. Daarnaast kun je prima smeren met magnesiumolie.

 Bij het gebruik van olie kan het kan een beetje prikken, let daarom wel op bij wondjes of vlak na het scheren of ontharen. Als het toch wat teveel prikt verdun het dan met wat water of meng het met bv een beetje arganolie of met een pompje MSM gel verkrijgbaar in deze webshop.

Ik raad u bij huidproblemen zeker aan om ook te kijken naar MSM kristalpoeder voor inwendig gebruik, en MSM gel voor uitwendig gebruik. Huid haar en nagels varen daar zeer wel bij. Echt een aanrader en ik spreek uit eigen ervaring als constitutioneel eczeempatiënt. Klik hier voor meer info over MSM bij huidproblemen.

klik hier?? voor MSM huidgel en MSM kristalpoeder in deze winkel?

Uit onderzoek blijkt dat vrijwel alle psoriasis, eczeem en acnè patiënten baat hebben bij in- en uitwendig gebruik van magnesium. De huid verbetert zichtbaar, jeuk en schilfers nemen af. Himalaya magnesium serum en magnesium olie is o.a. ontwikkeld voor dit soort huidproblemen en is zeer krachtig en zuinig in gebruik. Ook dit is prima te combineren met MSM gel. uw huid reageert snel en voelt zacht en soepel.

Doe hier de magnesiumtekort zelftest

Sharing is Caring