Magnesiumolie en sport: een ideale combinatie voor soepele spieren.

Magnesiumolie en sport

Magnesiumolie sport

Magnesiumolie en sport

Bij intensief sporten daalt je magnesiumpeil

Magnesiumolie en sport. Sporten heeft invloed op je magnesiumwaarde in het lichaam. Het hangt er wel vanaf welke sport je doet. Als je langdurig en regelmatig sport, of je doet aan top sport, dan daalt je magnesiumwaarde. Je lichaam heeft dan meer magnesium nodig, omdat je spieren daarom vragen. Vaak treedt er ook magnesiumverlies op via zweet en urine. De magnesiumbehoefte van sporters is dus groot. Als je als sporter al een lage magnesiumwaarde hebt kan dit zelfs leiden tot een magnesiumtekort. Dat kan uiteindelijk je fysieke prestatie verminderen.

Magnesiumolie en sport

Magnesiumolie en spierkrampen

Een magnesiumtekort kan bij sporters krampen in de spieren veroorzaken. Als het magnesiumtekort wordt aangevuld verdwijnen snel ook de klachten. Het gebruik van magnesiumolie, magnesium serum of een supplement met magnesium kan dan het goed verhelpen. Breng de magnesiumolie of serum ruim voor het sporten aan, het geeft soepelere spieren en spierpijnen komen na het sporten minder voor.

Wil jij ook controlleren of je misschien een magnesiumtekort zou kunnen hebben?
 Doe hier de magnesiumtekort zelftest.

Magnesiumolie

Gezond & fit met Himalaya magnesium

Goed voor lichaam en geest 

Magnesiumolie en sport

Invloed van magnesium tijdens sporten

Himalaya magnesiumolie is ideaal voor sporters. Himalaya Magnesiumolie of serum ontzuurt de spiercellen na een intensieve training. De magnesiumolie wordt snel door de huid opgenomen. Laat de magnesiumolie tenminste 10 minuten inwerken.
Magnesium draagt bij een natuurlijk herstel en ontspanning van de spieren en het verhoogt het uithoudingsvermogen.

Sharing is Caring