Reacties van onze klanten

Osteoporose

★★★★★
5 5 1
Beste Peter, Via een tip van een collega ben ik op jouw ste terechtgekomen. En wat ben ik blij met diet tip. Ik heb al heel lang last van botontkalking en ik kreeg steeds meer last. Ik kreeg allerlei medicijnen maar dat hielp niet echt. Ik ben op jouw advies nu ruim 2 maanden de super vitamine D3 gaan gebruiken en de magnesiumpoeder. Na een paar weken merkte ik dat ik echt vooruit ging en nu na ruim 2 maanden zijn mijn klachten heel veel minder geworden. Af en toe heb ik nog wel last maar het is niet meer te vergelijken met daarvoor. Echt geweldig dat zulke eenvoudige vitamines en mineralen zo'n impact kunnen hebben. Dank je wel !!

Mijn zoontje met ADHD is rustiger

★★★★★
5 5 1
Geachte heer Slagter Ik sta echt versteld wat de magnesiumserum doet met mijn zoonje van 8 met ADHD. Hij is altijd erg druk en slaap zeer onrustig. Ook nog vaak tussendoor wakker. Ik smeer mijn zoontje nu in met uw magnesium serum als hij zijn pyama aantrekt. buikje, beentjes en armen. Het trekt gelukkig snel in en hij vindt het niet vervelend. Hij slaapt veel beter, wordt minder wakker tussendoor en is overdag minder druk. Echt geweldig.

psoriasis veel beter

★★★★☆
4 5 1
Geachte heer slagter, Ik heb met belangstelling uw artikel op de website gelezen over huidaandoeningen en ik gebruik nu ongeveer 3 weken MSM kristalpoeder en de MSM gel. Mijn huid wordt er heerlijk zacht van en ik heb minder jeuk. Had ik dat eerder geweten. Ik heb al heel veel geprobeerd maar dit is echt anders. Ook de magnesium badvlokken en een kopje natrium bicarbonaat in bad werken heel goed... mijn huid is echt vooruit gegaan, super !

minder epilepsie aanvallen

★★★★☆
4 5 1
Geachte heer Slagter, Ik gebruik sinds ongeveer 7 weken uw magnesium in combinatie met de vitamine D3 die heeft geadviseerd. Ik heb sterk het gevoel dat het goed werkt. Ik heb nu echt minder vaak een aanval en ze zijn minder hevig en duren korter. Wat mij betreft een wondertje... Ik had er niet heel veel vertrouwen in maar ik ben erg tevreden. heel positief.

huid haar en nagels veel beter met MSM

★★★★★
5 5 1
Goedemorgen Peter Jouw tip om msm zwavel te gaan gebruiken voor herstel van mijn huid en haar is echt een goeie...Mijn huid wordt na een paar weken gebruik per dag beter en ook mijn haar en nagels zien er echt beter uit... waarom is dit zo onbekend? echt geweldig, dank je wel !

slapen met magnesium

★★★★★
5 5 1
Hey Peter, was een goeie tip om die magnesiumkorrels in bad te doen. Geslapen als een roosje en nog steeds aardig relaxed. Mijn vakantie gaat zo beginnen. Thanks voor je hulp, luisterend oor en inzichten.

Bedankt voor het goeie advies

★★★★★
5 5 1
Ik wil toch even schrijven wat ik een goed advies van je gehad heb. Ik tobde al lang met vermoeidheid maar na het gebruik van jullie magnesiumvlokken voor voetbaden voel ik mij een stuk beter, bedankt. Petra

Vitiligo langzaam steeds minder

★★★★★
5 5 1
Geachte heer Slagter, beste Peter. Ik wil hier graag een heel positief bericht plaatsen over de lichte vlekken op mijn huid (vitiligo) die ik al jaren lang heb. Langzaam maar zeker komt het pigment terug. Ik zie elke week meer normale plakken terugkomen en dat is wel erg bijzonder. Dank voor het advies van de MIR methode en de voedingssupplementen. Ik ga er zeker mee door !

stijve nek en schouders

★★★★☆
4 5 1
Beste Peter, Ik ga sinds een paar weken regelmatig in bad met de magnesium vlokken en ik doe ook om de dag een voetenbad. Mijn nek en schouders smeer ik voor het slapen en als ik toch wat last heb in met het Serum. Mijn klachten zijn nog niet helemaal verdwenen maar ik merk wel dat ik me veel beter kan ontspannen en ik slaap ook veel beter. Vroeger werd ik veel vaker tussendoor wakker en dat is nu veel minder. Boodschappentassen sjouwen is niet meer zo pijnlijk... Het gaat echt beter, veel beter. Dank je wel voor je advies en je geduld.

hartfalen hartzwakte nu veel beter

★★★★★
5 5 1
Beste Peter, Mijn hartproblemen zijn niet over maar ik heb enorme vooruitgang geboekt met jouw magnesium en de vitamine D advies. Mijn hart was niet voldoende in staat om alle bloed te transporteren en mijn bloedwaardes waren zorgelijk. Onlangs ben ik weer op controle geweest en er is echt meetbare vooruitgang geboekt. De cardioloog was nogal verrast en begreep het niet helemaal. Ik vertelde van de magnesium en de D3. en dat ik dat nu op eigen initiatief ben gaan proberen omdat ik veel had gelezen op internet. Ik voel me ook echt wat beter en ben minder bang geworden. Ik hoop dat als ik volgende keer weer op controle ga dat alles nog net zo goed is of misschien nog beter, Ik hou je op de hoogte dank je wel

candida darmproblemen

★★★★☆
4 5 1
na wat zoeken op inernet kwam ik op jouw site terecht en heb ik je gebeld voor een advies. Ik ben voorzichtig gaan proberen met magnesium druppels en de vitamine d3. Ik moet je zeggen dat ik er niet veel geloof in had. Ik heb al zoveel geprobeerd. Ik ben rustig aan begonnen met om de dag 1 druppel vitamine d3 en 1 keer per dag een theelepel magnesiumdruppels in water .Ik merkte na 3 weken wat verbetering. Toen ik je nogmaals belde zei je dat de dosis best verhoogd kan worden. nu neem ik iedere dag 1 vitamine druppel en maak 2 keer per dag een vruchtsap met magnesiumdruppels. Ik slaap beter, en mijn darmen zijn echt een heel stuk opgeknapt. Het is nog steeds een zwakke plek maar ik kan er zeker mee leven. echt een heel fijn advies, ik ben zeer content. En wat leveren jullie snel ook in belgie...

depressie en energie

★★★★★
5 5 1
Beste Peter Slagter, Ik ben je erg dankbaar voor het advies om magnesium en vitamine D3 te gaan gebruiken. Ik ben niet zo,n voorstander van medicijngebruik maar soms kun je gewoon niet anders. Ik gebruik nu 2 keer per week de magnesium badkristallen in bad en drink iedere dag 5 keer water met 5 spuitjes magnesiumolie. Ik slaap veel beter, drink automatisch meer water en heb veel meer energie. mijn stemmingswisselingen zijn veel minder en ik ben gewoon beter in balans. Ik ben zo blij... en als ik het moeilijk heb neem ik wat extra magnesium. ik kan het wel van de daken schreeuwen... echt iedereen zou dit moeten weten.

stress, burnout slapen

★★★★★
5 5 1
Beste Peter, Ik ben je erg dankbaar voor je adviesen ten aanzien van mijn burnout. Ik was echt uitgeput en had geen energie meer. Alles was me echt teveel. Ik ben de magnesiumolie in een glas water gaan proberen zo,n 25 pompjes per dag verdeeld over 5 glazen water. Even wennen aan de smaak maar dat gaat prima eigenlijk. Op jouw advies in combinatie met de super vitamine D. Ik ben erg tevreden. Ik heb meer energie gekregen, kan me weer veel beter concentreren en ik slaap echt mega veel beter.

minder snel verzuurd bij hardlopen en fietsen

★★★★★
5 5 1
Beste Peter Slagter, Ik gebruik nu een tijdje jouw magnesium en dat werkt echt geweldig bij het sporten. Ik fiets veel en doe aan duurlopen. Op amateurniveau en niet in wedstrijdverband of zo maar gewoon voor mezelf. Ik gebruik nu de magnesiumpoeder 2 keer per dag en als ik ga sporten smeer ik vooral mijn benen in met die geweldige serum. Ik kan een stuk langer doorgaan zonder spierproblemen en ook na afloop heb ik veel minder spierpijn en herstel ik sneller. Echt een aanrader voor intensieve sporters zoals ik. Dank je wel !!!

Mooie producten

★★★★★
5 5 1
He Peter, bedankt voor je mooie producten. Geweldig tegen mijn krampen in mijn kuiten. Bedankt voor je goeie en duidelijke informatie.

Restless Leggs

★★★★★
5 5 1
Beste Peter, Ik las ergens dat magnesium kon helopen bij rusteloze benen. Jij hebt mij geadviseerd om voor het slapen de bene in te smeren met magnesium serum. Wat een geweldig advies !! ik ben er zo blij mee. Ik slaap beter door en wordt bijna niet meer tussentijds wakker. Heel goed te betalen en zuinig in gebruik. Ik was al naar de huisarts geweest maar die had hier ook geen oplossing voor. Ik dacht dat ik er mee moest leren leven. Gelukkig hoeft at niet. Heel erg bedankt.

Rusteloze benen

★★★☆☆
3 5 1
Hoi Peter, Ik ben op jouw advies gaan smeren met Magnesium serum. Ik moet zeggen dat ik inderdaad minder vaak wakker wordt van mijn restless legs... het is een stuk verbeterd maar nog niet helemaal weg. Ik hoop dat het op den duur helemaal verdwijnt. .. Ik blijf voorlopig smeren. Dank je wel

meer energie en rustiger

★★★★☆
4 5 1
Dank je wel voor je gratis advies. Ik heb direct de winteraanbieding vitamine d3 met magnesiumolie gekocht en ik voel me na een paar dagen echt een stuk relaxter, slaap beter en heb meer energie... geweldig spul. heel blij mee hoor.

beter dan pillen

★★★★☆
4 5 1
Geachte heer Slagter, beste Peter. Ik ben erg blij de super vitamine D3 en de magnesiumolie. Ik heb echt het gevoel dat de magnesiumolie beter werkt dan de pillen die ik eerder had en na het sporten heb ik minder last van verzuring en spierpijn. ik voel me gewoon fitter. heel fijn en lekker snel geleverd. ik ben enthousiast, dank je wel.

Hoge bloeddruk en energie

★★★★★
5 5 1
Hoi Peter, Mijn bloeddruk is beter onder controle nu ik jouw magnesiumkorrels gebruik. Ik vind het wel erg bitter maar het werkt wel. Ik wilde graag van de bloeddrukmedicijnen af en dat is nu gelukt. Ik hou het zelf nog wel regelmatig in de gaten maar tot zover heb ik zonder medicijnen een aanvaardbare bloeddruk en ik voel me echt energieker. ik denk ook door de vitamine D3. thx !

Migraine

★★★★★
5 5 1
Beste Peter, Ik gebruik sinds een aantal weken magnesiumolie en badkristallen. De magnesiumolie drink ik met water ongeveer 7 pompjes per keer 3 keer per dag. Mijn migraineaanvallen heb ik sindsdien niet meer gehad. Nog wel een paar keer hoofdpijn maar niet zoals de hevige migraine die ik altijd had. En toen ik de olie op mijn voorhoofd en slapen smeerde was ook de hoofdpijn al heel snel minder en verdween na 2 keer insmeren. Ik ben hier heel blij me want ik wil liever niet teveel paracetamol slikken... Ik slaap ook beter... en sta uitgeruster op... hardstikke fijn, heel erg bedankt

verbeterde schildklier

★★★★★
5 5 1
Goedemorgen Peter, Ik ben erg blij met jouw advies om magnesium en vitamine D3 te gaan gebruiken. Mijn schildklier werkt al jarenlang te snel en ik kom geen kilo aan terwijl ik een hele flinke eter ben. Nu voor het eest sinds jaren zijn mijn gemeten schildklierwaardes verbeterd en ben ik de laatse maand ruim 1 kilo aangekomen. Ik vertelde de dokter dat ik magnesium en vitaminde d ben gaan gebruiken. Hij zei ga er maar mee door als je denkt dat het help. Baat het niet dan schaadt het niet... Ik weet gewoon zeker dat het daardoor komt en ik ben er blij mee. Dank je wel.

diabetes

★★★★☆
4 5 1
Goedemiddag Peter. Ik heb al jarenlang diabetes type 2 en sta regelmatig onder controle. Ik heb op internet wat nieuwe informatie gelezen over de werking van vitamine d en magnesium. Ik heb toen aan mijn huisarts gevraagd of het zinvol was om daar mee te beginnen. Hij was terughoudend maar ik had toch zoiets van ik wil het graag proberen. Ik ben nu een week of 6 bezig en afgelopen week is mijn bloed weer gecontroleerd. Ik heb echt een hele mooie vooruitgang geboekt en ik voel me ook echt beter. Dank je wel, ik ben er erg blij mee.

PH waarde met natrium bicarbonaat

★★★★☆
4 5 1
Beste heer Slagter, Ik heb een aantal weken geleden uw advies opgevolgd om de zuurtegraad van mijn bloed in de gaten te gaan houden. Ik gebruik meerdere medicijnen en dronk ook te weinig water. Ik heb nu bijna een zuurgraad tussen de 6,5 en 7 en dat was rond de 5. Ik voel me beter en het is best lekker als je er een vers citroensap bij doet. Ik moest er wel even aan wennen maar ik voel dat het me goed doet. Leuk dat zo'n eenvoudig en goedkoop middel zo goed kan werken. Ik ga ermee door dank u wel.

vermindede nierfunctie sterk hersteld

★★★★☆
4 5 1
Beste Peter, Ik wil je bedanken voor je advies over mijn slechte nierfunctie. Ik ben op jouw advies gaan ontgiften met natrium bicarbonaat en een halve citroen. Ook neem ik de vitamine d3 en een paar pompjes magnesiumolie per dag. Ik moest wel even wennen want mijn stoelgang veranderde nderdaag nogal. Ik heb wel volgehouden omdat ik voelde dat er iets gebeurde. Mijn PH waarde lag gemiddeld op 5 en dat was volgens jou te laag. Nu na een aantal weken gebruik merk ik dat ik minder snel moe ben, en meer energie heb. De ph waarde zit ongeveer 0p 6,5 en ik voel al me een stuk fitter. Dank je wel !!

allergie en slapen

★★★★★
5 5 1
Hoi Peter, Dank voor jouw advies om vitamine D3 en magnesium te gaan gebruiken om mijn allergie aan te pakken. Ik ben ook direct begonnen met de MIR methode. Waar het precies van komt weet ik niet maar ik ben veel minder gevoelig op mijn slijmvliezen en nies echt een stuk minder. Ik ben nu gestopt met de voorgeschreven medicijnen en ga nog steeds vooruit. Ik slaap ook veel rustiger en das mooi meegenomen. dank je wel.

Astma en fibromyalgie veel beter

★★★★☆
4 5 1
Hoi Peter, Ik had deze reactie ook op facebook geplaatst maar nu ook op jouw webwinkel site. Mijn Astma en mijn fibromyalgie is echt heel veel beter geworden naar aanleiding van jouw behandelingen maar zeker ook door jouw magnesium en vitamine D. Ik ben er heel blij mee en gebruik veel minder medicijnen... super !!

concentratie en geheugen

★★★★☆
4 5 1
Beste Peter, Ik heb een jaar geleden een burnout gehad en sindsdien kon ik mij minder goed concentreren en kon ik maar moeilijk een boek lezen. Ik gebruik nu sinds een paar weken jouw magnesium poeder 2 keer per dag een schepje. Ook de vitamine D druppel neem ik iedere dag. Ik merk echt verbetering. Ik ben minder snel moe en kan weer een boek lezen. Mijn geheugen wordt ook beter. Echt heel erg fijn. Dank je wel voor het goede en geduldige advies

ik slaap weer !!

★★★★★
5 5 1
Beste Peter Slagter, Wat ben ik blij dat ik de stap heb gezet om magnesium badkristallen te bestellen. Hoewel het voor mij best veel geld is ben ik zeer tevreden. Ik sliep al jarenlang maar een paar uur per nacht. Ik werd altijd wel een keer of 3 wakker en viel dan moeilijk weer in slaap. Ik gebruik nu 2 keer per week magnesium voor in bad en als ik minder tijd heb maak ik een voetenbadje. Ik heb de afgelopen 2 weken meer dan 5 uur en soms zelfs meer dan 6 uur geslapen zonder onderbreking... Ik voel me als herboren... Ik heb gisteren de magnesium serum binnengekregen. Dat is iets goedkoper in gebruik. Ik informeer je later hoe dat gaat. Geweldig bedankt.

Ziekte van Scheuermann

★★★★★
5 5 1
Beste Peter, Ik ben erg tevereden over de adviezen en de behandelingen die u mij hebt gegeven. Door mijn pijnlijke rug kon ik niet meer werken. De combinatie van uw behandelingen en de voedings- en supplementenadviezen hebben ervoor gezorgd dat ik weer ben gaan werken. Zeer tevreden over uw vitamine D3, de magnesiumolie, die ik vooral met water opdrink en zeker ook de MSM poeder die ik gebruik samen met glucosamine en chondroïtine. Alles bij elkaar heb ik veel minder pijn, slaap ik daardoor veel beter. Ik ben blij dat ik u ben tegengekomen. Mijn klachten werden erger en erger en niemand heeft mij echt goed kunnen helpen. Ik beveel u aan bij al mijn kennissen. groet Koen

minder last van PMS

★★★★☆
4 5 1
Hoi Peter, Ik gebruik nu een aantal weken magnesiumdruppels. Ik ben voorzichtig begonnen met 10 druppels per dag omdat ik nogal gevoelig ben om mijn maag. Inmiddels zit ik op 2 keer 20 druppels en het gaat echt beter met mijn maandelijkse cyclus. Ik heb veel minder last van stemmingswisselingen en ik heb minder opvliegers. Echt heel fijn dat ik eindelijk iets gevonden hebt wat echt verbetering geeft en ook nog 100% natuurlijk...dank je wel. ps: ik slaap ook beter

Sharing is Caring