Uniek Himalaya magnesium. Wat maakt Himalaya magnesium zo bijzonder

Uniek Himalaya magnesium

Uniek himalaya magnesium

Wat maakt Himalaya magnesium zo bijzonder ?

Uniek Himalaya Magnesium. Himalaya magnesium komt allereerst uit een uniek gebied. Het wordt gewonnen op het Tibetaanse plateau op een hoogte van 4500 meter, 200 km van de hoofdstad Lhasa. In dat gebied bevinden zich een een aantal bio-diversiteits kerngebieden en eco-regios. De lucht is daar bijzonder puur en zuiver en er wonen nagenoeg geen mensen. De bevolkingsdichteheid is daar 2 mensen ! per vierkante kilometer. Haast niet voor te stellen in onze Westerse wereld. De magnesium die hier gewonnen wordt ondervindt geen last van luchtvervuiling, er is in dat gebied geen landbouw en dus geen vervuilde grond, geen industrie en derhalve is Himalaya magnesium niet belast met zware metalen en andere gezondheids belastende stoffen.

Winning Himalaya magnesium

?Uniek Himalaya magnesium. Himalaya Magnesium zouten, met alle oorspronkelijke mineralen en sporenelementen, zijn vele miljoenen jaren geleden ontstaan, daar waar eens een oerzee was. Vanuit deze oeroude bronnen en vanuit een enorme diepte stroomt het via rivieren en beken op natuurlijke wijze naar de meren aanwezig in dat gebied. De Magnesium zet zich geheel natuurlijk af aan de randen van de meren, waar zich tegen de oevers en de stenen enorme zoutbrokken vormen. Himalaya magnesium wordt op een natuurlijke wijze gefilterd door het poreuze gesteente. Daarom is Himalaya magnesium 's-werelds meest pure, ongeraffineerde verkrijgbare magnesium waardoor het de meest sporenelementen in de meest oorspronkelijke samenstelling bevat.
De zon schijnt in de omgeving van Lhasa ongeveer 8 uur per dag. De bijzondere kracht van de zon in dit gebied zorgt er voor dat het droging- en verdampingsproces bijdraagt aan de hoge energetische kwaliteit van Himalaya magnesium. De zoutbrokken worden daar gewonnen door de lokale bevolking. Handmatig en met respect voor de natuur. De lokale bevolking doet dit reeds vele jaren. Het proces van magnesiumwinning wordt al eeuwenlang van generatie tot generatie, van vader tot zoon, doorgegeven. De zoutbrokken worden vanuit dit moeilijk toegankelijk gebied verplaatst naar een zeer moderne lokale fabriek, alwaar het vermengd wordt met het zuiverste bronwater uit de Himalaya met de hoogste energetische waarde.

Uniek Himalaya magnesium

Omdat dit zo'n uniek en zuiver proces is mag Himalaya Magnesium worden gebruikt voor voedings- en topische  doeleinden. Geen massaproduktie dus, zoals vaak met andere magnesiumsoorten, gewonnen via industrial mining. Dat merkt u als gebruiker. Himalaya magnesium heeft een ongekend hoge energetische waarde. Ecologisch gewonnen met respect voor mens, dier en natuur. en uitgebreid voor u getest in zowel Tibet als in Nederland volgens de zwaarste normen in voedselkwaliteit en cosmetica.

Lees hier alles over de functies van magnesium en de wetenschappelijk bewezen werking van magnesium.

Magnesiumolie

Gezond & fit met Himalaya magnesium

Goed voor lichaam en geest 

Sharing is Caring